joi, 2 decembrie 2010

am ascultat huliganii cantand

inainte de meciul unirii urziceni cu liverpool din champions league, presa engleza a ridiculizat echipa noastra, batjocorindu-i numele: URINEEA URZICENI... ceea ce demonstreaza ca "jurnalistii" sunt la fel peste tot in lume! dar era sa le ramana jignirea galgaind in gat... putin a lipsit!
sa tot fie mai bine de un an de zile de la meciul unirii cu dinamo, pe stadionul tineretului... amnezica galerie dinamovista urla din toti plamanii "M**E RAPID!"... ce revelatie ar fi avut daca ar fi stiut sa citeasca pe bilet!
inevitabil, si anul acesta am asistat la "derbyul" steaua - dinamo... invers, ca s-a jucat in stefan cel mare... adica acolo unde suporterii cainilor au maltratat un presupus ultras stelist... fapta despre care DOMNUL sef de galerie dinamovista a fost de parere ca ar fi putut fi indreptatita!!!
in seara asta, cand sa urc in metrou, aud zarva mare! un grup de suporteri englezi, fani ai lui liverpool, veniti sa vada meciul cu steaua, cantau! cantau cat ii tineau plamanii! YOU`LL NEVER WALK ALLONE! si la fiecare statie inserau o strofa in care numarau statiile ramase pana la coborare! nimeni nu se temea de ei! de la tineri la batrani, oamenii din metrou ii priveau zambind! iar ei cantau!
imi amintesc de adevaratele masacre de pe stadioanele engleze de acum cativa ani! si nu numai din anglia... acum vad marile meciuri din europa si ma incanta in egala masura spectacolul fotbalistic si spectacolul tribunelor! ei au evoluat, pentru ca sunt niste gentlemeni cu apucaturi huliganice, pe care si le-au corectat... de dragul spectacolului din teren, pentru ca marile echipe ale europei fac spectacol atunci cand joaca fotbal! de dragul echipelor ai caror fani sunt!
noi am fost si am ramas niste tarani... in cel mai peiorativ sens al cuvantului, fara absolut nicio legatura cu opera lui dinu sararu...
la noi n-o sa vedem niciodata



sau



pentru ca...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu